Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Najaarswandeling

29 oktober, 2017

Evenement Navigatie

Zondag 29 oktober 2017 – Najaarswandeling

We gaan weer wandelen en wel op zondag 29 oktober a.s. De najaarswandeling is er voor alle leden en vrienden van Kouros en andere belangstellenden.

Een mooie gelegenheid om lekker buiten te zijn, van de natuur te genieten en weer eens bij te praten  of juist kennis te maken met onze sportvereniging Kouros.

Wij verzamelen om 12:30 uur bij “Paviljoen Genneper Parken” (o.a. mini-golf), Anton Coolenlaan 2a, 5644 RX Eindhoven, waar Kouros trakteert op koffie/thee en gebak. Extra tip: wij adviseren, gezien de beperkte parkeerruimte bij het paviljoen, om op het grote parkeerterrein aan de overkant bij de ijshal te parkeren. Daar eindigt ook onze wandeltocht!

Na de koffie vertrekken wij om ca. 13.00 uur voor een wandeling van ongeveer 13 kilometer met onderweg een pauze. Versnapering is dan wel voor eigen rekening.

’s Avonds gaan we samen borrelen en eten bij Pand54 (COC), Prins Hendrikstraat in Eindhoven (eigen bijdrage € 17,– per persoon, drank voor eigen rekening). We zijn hier vanaf ca 17:30 uur welkom.

Doe je mee? Je kunt ook alleen mee gaan wandelen of alleen komen eten. Meld je aan bij activiteiten@kouroseindhoven.nl en meld met hoeveel mensen je komt en of je wilt wandelen, eten of beide!

Je kunt je bijdrage overmaken op rekening NL37 INGB 0006 0881 41 ten name van GSC Kouros, Eindhoven.

Vanwege de catering ontvangen we je aanmelding graag uiterlijk zondag 22 oktober !!

P.S. Als je op zoek bent naar een lift of als je juist mensen kunt meenemen? Laat dat dan ook even weten! Bvd.

 

 

 

 

Gegevens

Datum:
29 oktober, 2017