banner

badmintonconditietrainingsquashdansentennisvolleybalzaalvoetbalzwemmen

Fotopagina

E-mailadres Afdrukken PDF

Bij het gebruik maken  van foto's zal worden getracht altijd de personen die herkenbaar op een foto staan om toestemming van het gebruik van de foto te maken. Mocht je jezelf toch op een foto terugzien en deze verwijderd willen hebben dan kun je met ons contact opnemen via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Goede doelen schieten Kouros groot succes.

01
02
03
04
05
06
07

De eerste editie van het goede doelen schieten, georganiseerd door de dames van Kouros Zaalvoetbal, was een groot succes. Op zaterdag 12 april stond het doel op het Catherinaplein. Deze mooie locatie en het weer werkte prima mee. Onder aansporing van Kouros werden voorbijgangers overgehaald om hun geluk te beproeven en een bal in 1 van de 3 gaten te schieten. Niet voor iedereen even makkelijk om de juiste richting te vinden, maar toch werd er regelmatig gescoord. Dit alles onder de beat van muziek verzorgd door Dj Stfmstr.

 

De kick-off van ons jubileumjaar goed van start met een kroegentocht.

01
02
03
04
05

Op vrijdagavond 21 februari is de aftrap gemaakt van de viering van ons 25 jarig jubileum met een kroegentocht.

Mede door de medewerking van de verschillende ‘kroegen’ te weten; de Jantjes, Kafee de Buurvrouw, Genesto, Pallaz, café Hendrik en het COC en de grote opkomst van de deelnemers( meer dan 30) is het een groot succes geworden. Er gaan zelfs geluiden op dat het een jaarlijks terugkomende activiteit zou moeten worden!!!!!!!!

In de verschillende kroegen is door 7 teams deelgenomen aan activiteiten zoals darten, raad je plaatje, pubquiz, ‘op het gevoel’, bier proeven en Karaoke - Ameezing Kouros en geproost op het jubileum .

De start en de afsluiting waren in het COC waar na de prijsuitreiking nog menig glas gedronken en nagepraat is.

Iedereen hartelijk bedankt voor zijn/haar medewerking, inzet en enthousiasme en op naar de volgende activiteit in ons jubileumjaar.

Het organisatiecomité, Brigit Dietz, Corné Brok en Marjo Sliepenbeek, bedankt een ieder die een positieve bijdrage heeft geleverd.
Op naar de volgende activiteit!

 

 

Kouros Eindhoven, powered by:

Banner

Twitter, Facebook

twitter_button facebook