Kouros 30 jaar

Op zaterdag 2 november viert Kouros haar 30ste verjaardag; een feestelijke avond bij: “Karel I museumcafé” (het horecagedeelte van het van Abbe museum). Dat wist je misschien al maar het is nu wel hét moment om je op te geven voor het jubileumfeest! Lees snel verder!
🎉🎉🎉
Jij bent nu lid, donateur, of je was ooit lid of hebt de afgelopen jaren laten blijken een warme betrokkenheid te hebben bij Kouros, dan is het Kouros jubileumfeest echt iets voor jou! We beginnen de avond om 18.00 uur met een proostende ontvangst die vloeiend overgaat in een “Walking Dinner”, gevolgd door een aantal swingende uurtjes. Het geheel duurt tot 01.00 uur.
🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈
Kom je, ja toch !! (en natuurlijk is je eventuele partner ook van harte welkom).
 
Let op: Uiterste aanmelddatum 4 oktober
 
Kouros betaalt het grootste gedeelte van het feest, we vragen een eigen bijdrage die vooraf betaald moet worden: prijs voor het diner (incl. 5 consumpties) + feest voor leden en donateurs slechts € 20,00, voor niet leden: € 35,00. Meld je aan door een e-mail te sturen naar jubileum@kouroseindhoven.nl Je krijgt dan de details toegestuurd inclusief betaal info! 
 
Tot ziens: feestcommissie Paul Slegers en Marleen Jansen
 
PS: Als je speciale dieetwensen hebt, graag doorgeven in de e-mail, anders kan er geen rekening mee worden gehouden (het walking dinner bevat vlees en visgerechten)
Recent Posts