Kouros bij de Dutch Design Week

Binnenkort vindt de Dutch Design Week (DDW) weer plaats in Eindhvoen. Dit jaar is het thema ‘Stretch’. Het Glaspaviljoen op Strijp S organiseerd Bootcamps en Kouros is erbij met een actieve bijdrage! Wij willen graag onze vereniging in de schijnwerpers zetten!

OP ZATERDAG 21 OKTOBER EN OP ZATERDAG 28 OKTOBER VAN 10:00 TOT 11:00 UUR VINDEN ER BOOTCAMPS PLAATS OP STRIJP S (dus niet in het Stadswandelpark). WIJ WILLEN GRAAG ALLE KOUROS LEDEN UITNODIGEN OM MEE TE DOEN. HIERBIJ REKENEN WE SOWIESO OP ALLE BOOTCAMPERS EN VERWACHTEN OOK VEEL ENTHOUSIASTE DEELNEMERS VAN CONDITIETRAINING EN ZAALVOETBAL! NATUURLIJK ZIJN DE LEDEN VAN DE ANDERE SPORTTAKEN, ZOALS DANSEN, ZEER WELKOM. BEN JE GEEN LID VAN KOUROS? KOM DAN KIJKEN EN DOE MEE!

Voor elk niveau

Een bootcamp training is een full body workout en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, op alle fitness niveaus. Het accent van een bootcamp training ligt op afvallen en het vergroten van kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en behendigheid.

Waarom bij Kouros?

De bootcamp bij Kouros geeft gezelligheid. Daarbij is het drempelverlagend voor het (makkelijk) leren kennen van nieuwe mensen.

De bootcamp training wordt gegeven door een ervaren professionele trainer. Tijdens de DDW zijn er meer trainers aanwezig in verband met de te verwachten grootte van de groep.

Algemene informatie

Tijdens een Bootcamp training, sport je in de buitenlucht. Er worden allerlei oefeningen gedaan waarvoor je geen apparaten nodig hebt, maar dingen uit de natuur. Denk hierbij aan bijvoorbeeld bankjes,boomstronken en trapjes, maar ook aan je eigen lichaamsgewicht (in de vorm van push ups bijvoorbeeld) wordt gebruikt als ‘fitness apparaat’. Ook doe je oefeningen samen met andere mensen en dat maakt het ook een sociale sport.

 

Waar en Wanneer

Zaterdag 21 oktober en zaterdag 28 OKTOBER van 10:00 tot 11:00 uur.

Een complete sportoutfit is niet nodig. Sportschoenen en kleding die gemakkelijk zit is al voldoende.

We verzamelen op de Torenallee ter hoogte van het Glaspaviljoen.

 

Kosten

Deelname tijdens de DDW is gratis. Dit geldt ook voor de bootcampers van Kouros. We bieden alle deelnemers aan flesje water aan en een flyer met informatie over Kouros.

Recent Posts

Leave a Comment