KOUROS NEEDS YOU

  1. Wil je graag meedenken en meepraten over jouw sportclub, dan is dit je kans! We zoeken namelijk een algemeen bestuurslid. Een algemeen bestuurslid heeft geen specifieke taken, maar woont de vergaderingen bij, denkt mee, praat mee en neemt kleine taken over om het dagelijks bestuur te ontlasten.
  1. Ben je creatief met websites, zit je op zo’n beetje alles social media, weet je hoe je  pakkende teksten schrijft voor in een nieuwsbrief? Dan ben jij geschikt om kouros te promoten als communicatie coördinator!
  1. In de toekomst wil Kouros graag weer toernooien organiseren. Maar we zoeken iemand, die dit kan en wil coördineren. Ben je goed in organiseren, delegeren, coördineren en heb je er plezier in dit voor jouw sportclub te doen? Neem dan contact op voor meer info.
  1. Kouros zoekt ook een nieuwe activiteiten coördinator. Uit de aanvullende enquête die onlangs is afgenomen blijkt, dat de leden de activiteiten van de commissie zeer op prijs stelt. Denk daarbij aan Glow, de kroegentocht, de wandeling en sinds kort ook Ameezing. Ben je iemand, die graag regelt en organiseert? Jouw sportclub heeft je nodig!

Wil jij je niet langer verschuilen achter je agenda en heb je enkele uurtjes per week tijd om je in te zetten voor jouw sportclub? Neem dan contact op: secretaris@kouroseindhoven.nl

Recent Posts

Leave a Comment