IGORIGOR | NLPinEindhoven

NLPinEindhoven geeft jou een beter leven, door het ontwikkelen van jouw vrijheid in keuze, gedrag, gevoel en gedachten. Neuro Linguistisch Programmeren is ontwikkeld om te ontdekken hoe jij leert, zodat je nog beter kunt worden in datgene, wat je al doet. Sinds 2004 bouwen we met passie en enthousiasme aan, wat we zelf weleens, de mooiste reis van je leven noemen. Inmiddels hebben we vele coaches, sporttrainers, docenten, managers, trainers, consultants en verkopers nog beter gemaakt in wat ze doen. NLPinEindhoven verzorgt internationaal erkende NLP-opleidingen in Eindhoven, Tilburg, Roosendaal en ’s-Hertogenbosch.

Wil jij een kennismaken met onze organisatie én met NLP? Dan nodigen wij je graag uit voor onze NLP Experience.

Autoschade Latour BV in Eindhoven

Specialist op het gebied van autoschade voor regio Eindhoven en omstreken. Autoschade Latour BV is al jaren lang een begrip in Eindhoven als het gaat om autoschade en autoschadeherstel. U kent vast het gezegde ‘een ongeluk zit in een klein hoekje’. Het is natuurlijk erg vervelend en gebeurt altijd onverwacht. Het kan iedereen overkomen. Echter scheelt het een hoop stress als u wordt geholpen door een vakkundig autoschadeherstelbedrijf. Gelukkig zorgt Autoschade Latour dat u mobiel blijft met passend vervangend vervoer.

Keurslager Hans Adriaans

Keurslagerij Hans Adriaans staat aan de Dommelseweg in Valkenswaard. Bij Hans kunt u terecht voor het beste vlees en de lekkerste zelfgemaakte vleeswaren. U zult zien dat Hans altijd iets meer te bieden heeft!