Bootcamp
Bootcamp

Een bootcamp training is een full body workout en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, op alle fitness niveaus.

Conditietraining
Conditietraining

Conditietraining brengt je gezondheid, maar ook gezeligheid. Sporten in een leuke ambiance met een leuke groep mensen.

Dansen
Dansen

De Weense Wals, de romantische Rumba en de gepassioneerde Tango… Gaat jouw hart ook sneller kloppen als je over de dansvloer zwiert?

Zaalvoetbal dames
Zaalvoetbal dames

Zaalvoetbal is ideaal voor de ontwikkeling van de basistechnieken van voetbal. Het is een snel en dynamisch spel en wordt op een klein speelveld gespeeld.

Zwemmen
Zwemmen

Eindhoven is natuurlijk dé zwemstad van Nederland…met het mooiste zwembad en de beste faciliteiten van het land. Waar wij ook gebruik van maken.

Wielrennen
Wielrennen

Samen de weg op. We fietsen samen in het voorjaar en zomer vrijwel wekelijks met elkaar, en gaan zo af en toe ook de regio uit voor een dagtocht buiten het Brabantse land.

Tennis
Tennis

Wij zijn een gezellige, enthousiaste club mensen, die wekelijks een partijtje spelen. We spelen het gehele jaar buiten op verlichte smashcourt-, gravel- of frenchcourtbanen.

Squash
Squash

Gezellig Squashen en na afloop even lekker uitzweten en evalueren met een drankje aan de bar. En dat met een gezellige groep. Dat is toch de ideale start van je weekend.

Volleybal
Volleybal

Teamsport, actief en volop activiteit. Daar staat volleyballen bij Kouros voor. Kouros Volleybal traint onder de hoede van volleybalclub VCE/PSV en je wordt van beide clubs lid.

Golf
Golf

Golfen is leuk. Je leert nieuwe mensen kennen. Je bent in beweging. Je blijft fit door golf. Bij Kouros sporten je met gelijkgestemden. Je leert nieuwe mensen kennen.