banner

badmintonconditietrainingsquashdansentennisvolleybalzaalvoetbalzwemmen

Kouros Conditietraining

E-mailadres Afdrukken PDF

Lekker sportief bezig zijn in een gezellige ambiance ? Dan is Kouros conditietraining iets voor jou ! Kouros traint iedere dinsdagavond van 20.15 uur tot 21.15 uur bij de Eindhovense sportschool 'Kees Sport' aan de Brederolaan.

Speciaal voor jongeren is er nu ook MAX26-Fitnes, zie het artikel op COC Eindhoven of mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Wat kun je verwachten ?

De training begint met een warming up, vaak een looppas door de ruime zaal. Daarnaast worden er wat algemene oefeningen gedaan om de spieren op te warmen. Na de warming up begint de 'echte' training waarbij alle belangrijke spiergroepen worden verstevigd. Er wordt geput uit een veelheid van oefeningen waardoor de trainingen gevarieerd blijven en je niet iedere week hetzelfde rijtje oefeningen uitvoert.  Er worden loop-, ren-, spring- en rekoefeningen gedaan die worden afgewisseld met het matig gebruik van halters en elastiek . Dit alles zorgt ervoor dat je conditie al binnen enkele lessen merkbaar verbetert. De trainingen worden in groepsverband uitgevoerd, maar je kunt de oefeningen in je eigen tempo uitvoeren, met je eigen gewenste mate van inspanning.

Wie sporten er bij Kouros conditietaining ?

We sporten met een leuke groep mannen waarbij naast het sporten ook ruimte is voor gezelligheid,  humor en ruimte voor een praatje.  Momenteel bestaat de groep uit 18 mannen, in verschillende leeftijden.
Na het sporten blijven we nog altijd een half uurtje 'hangen' om thee te drinken en om bij te kletsen.
Met de groep van conditietraining hebben we 2 x per jaar een activiteit naast het sporten, dit is natuurlijk geheel vrijblijvend. In het voorjaar gaan we 1 x een dagje uit en in december hebben we een kerstborrel. Daarnaast heb je als lid van kouros ook de mogelijkheid om deel te nemen aan de activiteiten van kouros.

Trainen in een ruime zaal...

De trainingen worden gehouden in een ruime zaal die volledig is voorzien van een trainingsmat. Normale sportkleding voldoet prima om de trainingen te kunnen doen. Sportschoenen zijn in de zaal verboden in verband met de trainingsmat.
Kom een keertje geheel vrijblijvend mee sporten om te ervaren hoe het sporten bij Kouros is. De eerste les is altijd gratis.

Als je je wilt aanmelden of meer informatie wilt kun je een e-mail sturen naar de contactpersoon:  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

 

 

Conditietraining bij Kouros
Dinsdag 20.15 - 21.15

Locatie
Kees Tempel Centrum voor Gezondheid en Bewegen
Brederolaan 50
5615 KJ Eindhoven
Tel. 040-2444316
(Op de 1ste verdieping boven drukkerij van Tintelen)

Klik hier voor kaartje locatie sportcentrum.

Contributie
Je betaal direct aan Kees Tempel voor je persoonlijke lidmaatschap. Daarmee heb je ook nog de mogelijkheid om op andere dagen bij Kees te sporten
Daarnaast betaal je de Kourosbijdrage van € 16,= per jaar.
Voor dit bedrag kun je naast het sporten ook deelnemen aan algemene Kouros activiteiten.

Contactpersoon
Contactpersoon voor conditietraining is Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Contact persoon voor MAX26-Fitness is Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

 

Kouros Eindhoven, powered by:

Banner

Twitter, Facebook

twitter_button facebook