banner

badmintonconditietrainingsquashdansentennisvolleybalzaalvoetbalzwemmen

Kouros Zwemmen

E-mailadres Afdrukken PDF

Zwemmen in het mooiste zwembad van Nederland

Natuurlijk ontbreekt bij Kouros de zwemsport niet! Eindhoven is niet voor niets de zwemstad van Nederland. Zwemmen is sport en ontspanning voor iedereen.

vlinderslagIedereen kan meedoen. Trainen gebeurt in verschillende niveau-groepen, van aanleren van alle zwemslagen tot het werken aan een goede gezondheid, betere conditie en figuur. De trainingen worden verzorgd door professionele trainers. Ook is het mogelijk om te trainen voor wedstrijden en toernooien. Naast inspanning is de ontspanning en gezelligheid tijdens en na de trainingen zeer belangrijk.

 

50meterbad

Kouros traint in in het Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep te Eindhoven in samenwerking met de Eindhovense Watervrienden en PSV Masters. De trainingen zijn op dinsdag en op vrijdag. Ben je geinteresseerd? Dan kun je een keer gratis proefzwemmen en kennismaken met de enthousiaste groep zwemmers van Kouros. Meld je hiervoor aan bij de Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .De zwemavond wordt afgesloten bij het Swimmerscafe in de Tongelreep en daarnaast gaan we af en toe gezellig met zijn allen wat eten of borrelen in de stad.

Zwemmen bij Kouros
Dinsdag 20:30 - 21:15
of
Vrijdag 20:00 - 21:00

Locatie
Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep
Antoon Coolenlaan 1
5644 RX Eindhoven
040-2381112

Contributie
Je wordt lid van de Eindhovense Watervrienden of PSV Masters en je draagt de contributie direct aan hun af.
Daarnaast betaal je de Kourosbijdrage van 12,00 euro per jaar.
Voor dit bedrag kun je naast het sporten ook deelnemen aan algemene Kouros activiteiten.

Contactpersoon
Contactpersonen voor het zwemmen is Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Kouros Eindhoven, powered by:

Banner

Twitter, Facebook

twitter_button facebook