Zondag 15 april 2018 – Voorjaarswandeling

Zondag 15 april 2018 – Voorjaarswandeling

 

We gaan weer wandelen en wel op zondag 15 april a.s. De voorjaarswandeling is er voor alle leden en vrienden van Kouros en andere belangstellenden op de “Oirschotse Heide”.

Een mooie gelegenheid om lekker buiten te zijn, van de natuur te genieten en weer eens bij te praten  of juist kennis te maken met onze sportvereniging Kouros.

Wij verzamelen om 12:30 uur bij “d’n Hut”, Oirschotsedijk 52, 5513 NR Wintelre, waar Kouros trakteert op koffie/thee en gebak. Er is volop parkeerruimte bij het restaurant. Daar begint en eindigt onze wandeltocht!

Na de koffie vertrekken wij om ca. 13.00 uur voor een wandeling van ongeveer 13 kilometer met onderweg een pauze. Wij verpozen dan bij rib- en steakhouse “The Longhorn”. Versnapering is dan wel voor eigen rekening.

’s Avonds gaan we samen borrelen en eten bij Pand54 (COC), Prins Hendrikstraat in Eindhoven (eigen bijdrage € 17,– per persoon, drank voor eigen rekening). We zijn hier vanaf ca 17:30 uur welkom.

Doe je mee? Je kunt ook alleen mee gaan wandelen of alleen komen eten. Meld je aan bij activiteiten@kouroseindhoven.nl en meld met hoeveel mensen je komt en of je wilt wandelen, eten of beide!

Je kunt je bijdrage overmaken op rekening NL37 INGB 0006 0881 41 ten name van GSC Kouros, Eindhoven.

Vanwege de catering ontvangen we je aanmelding graag uiterlijk zondag 8 april !!

P.S. Als je op zoek bent naar een lift of als je juist mensen kunt meenemen? Laat dat dan ook even weten! Bvd.

 

P.S. Als je op zoek bent naar een lift of als je juist mensen kunt meenemen? Laat dat dan ook even weten! Bvd.

Kijk in de agenda voor meer informatie

 

 

Recent Posts

Leave a Comment