Loop mee met Kouros in de Eindhoven Pride! ✨🌈

Dit is een fantastische kans voor Kouros om zichtbaar te zijn, diversiteit te vieren en onze steun voor gelijkheid en inclusie te tonen. Bij Kouros geloven we in de kracht van sport om mensen samen te brengen, ongeacht hun achtergrond, seksuele oriΓ«ntatie of genderidentiteit.Β 

We nodigen iedereen uit om met ons mee te lopen en samen deze bijzondere dag te vieren. We verzamelen tussen 13:00 en 13:15 uur op de kruising van de Kanaalstraat en de Nachtegaallaan. Om 13:30 uur moeten we klaarstaan. Kouros heeft de deelnamekosten betaald, dus het kost je helemaal niets om mee te doen! 

De dresscode is een donkerblauw Kouros T-shirt of een ander donkerblauw shirt. We hebben een aantal extra shirts te leen. Meld je aan bij je sporttakvertegenwoordiger of via het aanmeldformulier.

We kunnen niet wachten om door de straten van Eindhoven te lopen, gehuld in onze levendige kleuren en liefde en positiviteit te verspreiden met elke stap die we zetten.  

Dus noteer het in je agenda, vertel het rond en maak je klaar om met ons mee te doen aan de Eindhoven Pride Parade op 8 juni! Laten we Eindhoven laten zien hoe trots onze gemeenschap is! πŸ³οΈβ€πŸŒˆπŸŽ‰

Recent Posts