Kouros Wandelen op zondagmiddag gaat door in 2024

Het afgelopen halfjaar hebben we met veel plezier gewandeld. Met trots kijken we terug op 11 geslaagde wandelingen, waar gemiddeld 10 deelnemers aanwezig waren. Deze laagdrempelige activiteit heeft een mooie mix van sportiviteit en gezelligheid gebracht.

Onze deelnemers hebben met enthousiasme deze wandelingen georganiseerd en de deelnemers hebben actief bijgedragen aan de positieve sfeer. We zijn blij om te zien hoe deze activiteit is gegroeid en gedijt binnen onze vereniging.

Terwijl we de laatste twee wandelingen van dit proefjaar naderen, willen we iedereen bedanken die heeft deelgenomen en heeft bijgedragen aan het succes van deze activiteit. Jullie aanwezigheid en betrokkenheid hebben de wandelingen tot een waardevolle toevoeging aan ons aanbod gemaakt. We zijn dan ook blij dat deze activiteit verder gaat in 2024. 

Als herinnering: vanaf 1 januari 2024 vragen we de deelnemers van onze zondagmiddagwandelingen om lid te worden van Kouros (als ze dat niet al zijn). Het lidmaatschap biedt toegang tot een scala aan activiteiten, naast de wandelingen. Het verplicht de deelnemers tot niets; de wandelingen blijven net zo toegankelijk als altijd. Geen verplichte aanmeldingen, gewoon aansluiten wanneer het uitkomt.

Met sportieve groeten,
Het Kouros Team

Voor meer informatie kun je terecht op onze website of mailen naar de contactpersoon  van de activiteit: wandelen@Kouroseindhoven.nl .

Recent Posts