Najaarswandeling zondag 14 november

Najaarswandeling

We gaan weer wandelen en wel op zondag 14 november a.s. De najaarswandeling is in de omgeving van Vessem en Wintelre voor alle leden en vrienden van Kouros en andere belangstellenden.

Een mooie gelegenheid om lekker buiten te zijn, van de natuur te genieten en weer eens bij te praten  of juist kennis te maken met onze sportvereniging Kouros.

  • Wij verzamelen om 12.30 uur bij “Hotel-brouwerij De Gouden Leeuw”, Jan Smuldersstraat 24, 5512 Vessem.(www.goudenleeuwvessem.nl) Kouros biedt jullie koffie/thee en iets lekkers aan.
    Er is volop parkeerruimte achter het hotel. Daar begint en eindigt onze wandeling van ca. 15 km door de omgeving.

Halverwege nemen we een drankje op een gezellige locatie het “Golf- & Recreatiepark ’t Caves”. Versnapering is dan wel voor eigen rekening.

  • ’s Avonds kunnen we samen gaan borrelen en eten bij Pand54 (COC), Prins Hendrikstraat in Eindhoven (eigen bijdrage € 18,– per persoon, drank voor eigen rekening). We zijn hier vanaf ca 17:30 uur welkom.

Doe je mee? Meld je aan bij activiteiten@kouroseindhoven.nl en gelijktijdig met hoeveel mensen je komt.
Kom je eten dan graag bij inschrijving het bedrag storten op de bankrekening van Kouros.

** Attentie: Als de weersomstandigheden dermate slecht zijn dan schrappen we de wandeling. Aangezien het eten geregeld is kunnen jullie uiteraard vanaf 17.00 uur naar het COC toe gaan. Geef daarom altijd je naam, je e-mailadres e/o je 06 nummer incl. WhatsApp aan ons door !!!.

** Attentie: Uiteraard gelden op dat moment door de overheid uitgevaardigde Coronamaatregelen!

P.S. Als je op zoek bent naar een lift of als je juist mensen kunt meenemen? Laat dat dan ook even weten! Bvd.

Sportieve groet
Paul Latour en Corné Brok

Recent Posts