Activiteiten

Meer dan samen sporten

Kouros wil naast een sportvereniging ook een gezelligheidsvereniging zijn. Daarom organiseren we door het jaar heen allerlei activiteiten. Leden van de verschillende sporttakken en onze vrienden (donateurs) ontmoeten elkaar, maar andere belangstellenden, zoals bijvoorbeeld onze sponsors zijn altijd van harte welkom.

De activiteiten

In het voorjaar en het najaar organiseren we een wandeling, die we ’s avonds afsluiten met een diner en een borrel. We fietsen ook elke jaar de Eindhovense Lichtjesroute en bezoeken we samen het lichtkunstfestival Glow. De laatste zondag voor kerst organiseren we een kerstborrel. In overleg met de ander homo organisaties in Eindhoven organiseren wij jaarlijks ook een Nieuwjaarsborrel.

Verder zijn er allerlei activiteiten tussendoor. Begin 2017 organiseren we weer een ‘kroegentocht’ waarin we verschillende Eindhovense cafés aandoen en in elke kroeg een spelletje spelen. Nieuwe ideeën zijn altijd welkom en het motto is: als iemand een leuk idee heeft, proberen we het uit te voeren!

Waar en wanneer

Er zijn geen vaste data voor de extra activiteiten van Kouros. De activiteiten worden aangekondigd op deze website van Kouros en via onze nieuwsbrief. Als je je aanmeldt voor de onze nieuwsbrief, weet je zeker dat je geen activiteit hoeft te missen!