Nieuwe sport

Zit jouw favoriete sport er nog niet bij?

Regelmatig krijgen we verzoeken voor het oprichten van nieuwe sporttakken. We doen dat graag, zodra we weten dat voor een nieuwe sporttak voldoende belangstelling is en er onder de belangstellenden iemand is die de kar wil trekken. Op dit moment onderzoeken we de mogelijkheid om de volgende nieuwe sporttakken van de grond te krijgen:

Golf
Inmiddels hebben we een succesvolle eerste Golfclinic gehad. Graag willen we ook een oproep doen aan golfers die al in het bezit zijn van een GVB/Handicap bewijs. Mocht je het leuk vinden om met gelijkgestemden af en toe 9 of 18 holes te spelen, laat het dan weten via golf@kouroseindhoven.nl. In Eindhoven en omstreken zijn mooie golfbanen te vinden voor een sportieve en gezellige middag!

Zaalvoetbal (heren)
Kouros heeft al zaalvoetbal voor dames. We willen ook een herenteam starten. Wie meldt zich?

Belangstelling?

Als je belangstelling hebt voor één van deze nieuwe sporttakken, stuur ons dan een e-mail. Dan houden we je op de hoogte.

Als je bereid bent om mee te helpen bij het opstarten van de sporttak, dan horen we dat graag. Alle sporttakken worden namelijk voor en door de deelnemers georganiseerd. Het bestuur van Kouros ondersteunt daarbij met raad en daad.