Bootcamp

Training op elk niveau

Een bootcamp training is een full body workout en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, op alle fitness niveaus. Het accent van een bootcamp training ligt op afvallen en het vergroten van kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en behendigheid.

Waarom bij Kouros?

De bootcamp bij Kouros geeft gezelligheid bij andere bekenden binnen jouw sportvereniging. Daarbij is het drempelverlagend voor het (makkelijk) leren kennen van nieuwe mensen. De bootcamp training wordt gegegeven door een ervaren professionele trainer.

Lesinformatie

Tijdens een Bootcamp training, sport je altijd in de buitenlucht. Er worden allerlei oefeningen gedaan waarvoor je geen apparaten nodig hebt, maar dingen uit de natuur. Denk hierbij aan bijvoorbeeld bankjes, boomstronken en trapjes, maar ook aan je eigen lichaamsgewicht (in de vorm van push ups bijvoorbeeld) wordt gebruikt als ‘fitness apparaat’. Ook doe je oefeningen samen met andere mensen en dat maakt het ook een sociale sport. Bekijk het filmpje voor een indruk van de bootcamp!

Waar en wanneer

Iedere zaterdag ochtend tussen 10.00 en 11.00 uur. Verzamelen vanaf 9.50 uur op Strijp-T bij de energiecentrale in Eindhoven. Mogelijk wordt binnenkort de optie geboden ook op woensdagavond een bootcamp training te volgen. Info hierover volgt later.

Kosten

Bootcamp werkt met een strippenkaart. Deze kost € 50,=. Hiervoor kun je totaal 10 keer deelnemen. Daarnaast betaal je de contributie voor je lidmaatschap voor Kouros (EURO 24,- per jaar)