Dansen

Dansen met een drankje en een praatje

De Weense Wals, de romantische Rumba en de gepassioneerde Tango… Gaat je hart ook sneller kloppen bij de gedachte, dat je over de dansvloer zwiert? Nu is je kans! Stijldansen op hedendaagse muziek met je geliefde of dansvriend(in). Onder de bezielende leiding van gediplomeerd danslerares Kim Fleuren van Dansschool Everybody.

Naast bovengenoemde dansen passeren ook de Samba, Jive, Quickstep, Engelse Wals, Slow Fox en de Cha cha cha de revue. Aan het einde van de les borrelen we natuurlijk gezellig na aan de bar, die tot 23.30 uur open is. Ook de DJ blijft moderne muziek draaien om het geleerde nog eens te oefenen.

De nieuwe danscursus begint weer op 8 september. Geef je snel op!

Heb je geen danspartner?

Als je geen danspartner hebt, kun je je profiel laten plaatsen op ‘danspartner gezocht’. Mochten jij en je danspartner te weinig danservaring hebben, dan kunnen jullie enkele prive-lessen volgen om op niveau te komen. Heb je vroeger al eens dansles gehad hebt? Dan komt het gevoel meestal vanzelf weer terug.

Extra dansavonden

Naast de vrijdagavond, waarop de lessen gegeven worden, is er af en toe een vrije dansavond. Neem al je vrienden mee en kom laten zien wat je geleerd hebt!

Waar en wanneer

Waneer
Vrijdags van 19.15-23.30 uur

De data voor de danscursus van het najaar van 2023 zijn:

8, 15, 22, 29 sept.
13, 20, 27 okt.
10, 17, 24 nov.
8, 15 dec.

Locatie
Wijkcentrum ’t Akkertje
Heezerweg 452
5645 KZ Eindhoven2

Kosten

EURO 150,00 per halfjaarlijkse cursus van 12 lessen. Voor dit bedrag ben je ook lid van Kouros en kun je naast het sporten ook deelnemen aan de algemene Kouros activiteiten. Teruggaaf van contributie na aanvang van de cursus is niet mogelijk. Wanneer u binnen 2 weken voor aanvang van de cursus uw aanmelding annuleert, betaalt u 15% annuleringskosten per persoon.