Tennis

Sportiviteit en spel in de buitenlucht

Wij zijn een gezellige, enthousiaste club mensen, die wekelijks op vrijdagochtend een partijtje spelen. We zijn allen lid van Genneper Parken Tennis, dus er is naast het samenspel met Kourosleden ook gelegenheid om deel te nemen aan competitiewedstrijden en tossen/husselen, waardoor je altijd op je eigen niveau kunt spelen. We spelen het gehele jaar buiten op (verlichte) smashcourt-, gravel- en frenchcourtbanen. We spelen zowel enkel als dubbelspel.
Waarom bij Kouros?

Je neemt wekelijks deel aan een sportieve activiteit, waarbij je gelijkgestemden ontmoet. Je leert nieuwe mensen kennen. Na het spelen drinken we wat in de kantine en dat is een gezellig en ontspannen samenzijn.

Lesinformatie

We spelen momenteel elke vrijdagochtend. Het tijdstip is in onderling overleg. Daarnaast spelen we bij voldoende animo wel eens een partijtje op een avond. Voor degene die wil, is er de mogelijkheid tot deelname aan tennistraining, zie info op de site van Genneper Parken Tennis.

Waar en wanneer
Vrijdagochtend rond 10.00 uur.
Genneper Parken Tennis
Theo Koomenlaan 11
5644 HZ Eindhoven
Contributie

Je wordt lid van Tennisvereniging Genneper Parken Tennis, dus je betaalt de contributie aan de vereniging, zie info op de site.  Het lidmaatschap van Kouros kost € 24,- per jaar. Voor dit bedrag kun je deelnemen aan alle algemene Kouros activiteiten.