Vacature Trainer (GESLOTEN)

De vacature is gesloten, Kouros Conditietraining heeft een nieuwe trainer.

De conditietrainingsgroep van Kouros is op zoek naar een enthousiaste trainer om de groep elke dinsdagavond van 20.15 uur tot 21.15 uur in het centrum van Eindhoven (zaal is reeds geregeld) les te geven.

We sporten met een leuke groep mannen waarbij naast het sporten ook ruimte is voorgezelligheid, humor en ruimte voor een praatje. Momenteel bestaat de groep uit 18 mannen, in verschillende leeftijden. Na het sporten blijven we nog altijd een half uurtje ‘hangen’ om thee te drinken en om bij te kletsen. Een deel van de groep gaat daarna nog ergens wat drinken.

Met de groep van conditietraining hebben we 2 x per jaar een activiteit (georganiseerd door de leden) naast het sporten: in het voorjaar gaan we een dagje uit en in december hebben we een kerstborrel. De training begint met een warming up, vaak een looppas. Daarnaast worden er wat algemene oefeningen gedaan om de spieren op te warmen. Na de warming up begint de ‘echte’ training waarbij alle belangrijke spiergroepen worden verstevigd.

Er wordt geput uit een veelheid van oefeningen waardoor de trainingen gevarieerd blijven en je niet iedere week hetzelfde rijtje oefeningen uitvoert. Er worden loop-, ren-, spring- en rekoefeningen gedaan die worden afgewisseld met het matig gebruik van halters en elastiek . De trainingen worden in groepsverband uitgevoerd.

Recent Posts